Produkter for lav karbohydrater (9)

Antioksidasjon

Antioksidasjon

RoxFox® Produksjonsbeskyttelse med rosmarin Pølseprodukter, salatdressinger, delikatessevarer eller ferdigretter - uansett hva det er, setter forbrukerne pris på fersk, visuelt perfekt mat. Optimaliser produktkvaliteten og ferskheten med RoxFox®-produkter. Samtidig sikrer du fargestabiliteten og velger maksimal produktbeskyttelse. RoxFox® er tilgjengelig i vannløselige eller oljeløselige varianter, samt i E-nummerfri variant "N". N for naturlig RoxFox®-produktene W-N og O-N har hver en harmonisk smakprofil, samtidig som de tilbyr antioksidantpotensial. Bortsett fra indikasjon av krydder eller krydderekstrakt, er det ikke nødvendig med ytterligere deklarasjon ved bruk av RoxFox® W-N og RoxFox® O-N. Dermed er det ikke nødvendig å deklarere et E-nummer under den tyske forskriften for tilsetningsstoffer i mat (ZZulV). RoxFox® fordeler: Optimalisering av produktkvalitet Optimal fargestabilisering Optimal distribusjon av aktive stoffer Bruk i saltlake-applikasjoner Bruk i produkter med høyt innhold av olje og fett Forhindrer fett auto-oksidasjon
Protein

Protein

Proteiner Innhold: f.eks. 750g Melkeprotein, myseprotein, eggprotein, naturlige aromaer, søtningsmiddel sukralose Brukes innen 3 måneder etter åpning. Oppbevares lukket, tørt, lysbeskyttet og ved romtemperatur (15 – 25° C).
L-Karnitin Base

L-Karnitin Base

Ved mål om vekttap gjennom trening og diett, anbefales det å bruke karnitin som et kosttilskudd for å oppnå bedre omsetning av fettsyrer. Ved mål om vekttap gjennom trening og diett, anbefales det å bruke karnitin som et kosttilskudd for å oppnå bedre omsetning av fettsyrer, da stoffskiftet hos overvektige vanligvis ikke er tilpasset den fysiske ytelsen. Spesielt utholdenhetsutøvere tar ofte L-karnitin som kosttilskudd, da inntak av L-karnitin kan føre til ytelsesforbedringer. Denne ytelsesforbedringen gjelder restitusjon etter en stor fysisk anstrengelse. Karnitin anses derfor i idrett som en av de mest effektive prestasjonsfremmende og fettforbrennende substansene.
næringsstoffer

næringsstoffer

kosttilskudd og ernæring for matindustrien d3k2, d3, jern, q10, b12, b6, bkompleks, magnesium, vitamin c,
Polydextrose - Polydextrose er et kalorifattig, lavglykemisk spesialkarbohydrat

Polydextrose - Polydextrose er et kalorifattig, lavglykemisk spesialkarbohydrat

Polydextrose er et kalorifattig, lavglykemisk spesialkarbohydrat med prebiotiske egenskaper og har godkjenning som kostfiber. Det er svært godt tolerert og fremmer en sunn fordøyelse. Produkter beriket med polydextrose trenger ikke å ha advarsler om avførende effekt. Polydextrose har kun 2 Kcal/g, og dermed en 50% lavere energiverdi enn sukker. Det kan brukes til å utvikle sukkerreduserte eller sukkerfrie produkter. For produksjon av bakervarer, sjokolade, frokostblandinger eller drikkevarer er dette spesielle karbohydratet utmerket egnet. Nøkkelfordeler: • Optimaliserte næringsprofiler • For sunn fordøyelse uten bivirkninger • Kalorifattig (egnet for vektkontroll) • Lav glykemisk respons (5-7) Bruksområder: • Næringsmiddelindustrien • Sjokolade • Is- og energibarproduksjon • Legemidler • Drikkevarer • Godteri • Meieriprodukter Bilde brukt: © 1989studio/ Shutterstock Opprinnelsesland: USA GMO-fri: JA Vegan & Vegetarisk: JA Kosher & Halal: JA BRC sertifisert: JA
Proteinknask

Proteinknask

Proteinkrisp med variabelt proteininnhold Her er proteininnholdet og proteinkilden variable. Vi gir gjerne råd.
Chili frø

Chili frø

Capsicum annuum Opprinnelse: Kina
Antioksidasjon

Antioksidasjon

RoxFox® Produktbeskyttelse med rosmarin Pølseprodukter, salatdressinger, delikatesser eller ferdigmat - uansett hva det er, setter forbrukerne pris på fersk, visuelt perfekt mat. Optimaliser produktkvaliteten og ferskheten med RoxFox®-produkter. Samtidig sikrer du fargestabiliteten og velger maksimal produktbeskyttelse. RoxFox® er tilgjengelig i vannløselige eller oljeløselige varianter, samt i E-nummerfri variant "N". N for naturlig RoxFox®-produktene W-N og O-N har hver en harmonisk smakprofil, samtidig som de tilbyr antioksidantpotensial. Bortsett fra indikasjon av krydder eller krydderekstrakt, er ingen ytterligere deklarasjon nødvendig ved bruk av RoxFox® W-N og RoxFox® O-N. Dermed er det ikke nødvendig å deklarere et E-nummer i henhold til den tyske forskriften om tilsetningsstoffer i mat (ZZulV). RoxFox® fordeler: Optimalisering av produktkvalitet Optimal fargestabilisering Optimal distribusjon av aktive stoffer Bruk i saltlake-applikasjoner Bruk i produkter med høyt innhold av olje og fett Forhindrer fett auto-oksidasjon
L-Tryptofan

L-Tryptofan

L-Tryptofan bidrar til en avslappende søvn og mer energi om dagen. L-Tryptofan har egenskapen til å bli omdannet til serotonin i kroppen. Dette fungerer som utgangsstoff for det søvnfremmende hormonet melatonin. Tryptofan er blant annet godkjent som legemiddel for behandling av søvnforstyrrelser i Tyskland. L-Tryptofan er et reseptfritt legemiddel og anbefales i en dosering på 500 mg.